"Vi har Sveriges bästa kunder"

Kraftsmil vill ge kunden en förstklassig service genom ett engagemang och närvaro, en helhet. Kommunikation och känsla för just de behov som kunden har är av avgörande betydelse för oss. Resultatet ska vara så bra som möjligt, så även resan dit.

Det är just resan dit som är vår styrka. Genom vårt engagemang känsla och servicenivå når vi resultatet tillsammans. Vi tar reda på just ert behov. Vi ser till att ni får rätt pump. Vi bokar tid med våra certifierade installatörer. Vi följer upp att installationen gått bra. Vi finns vid er sida under hela garantitiden. Vi går alltid att få tag i. För oss och många är det viktigt att man får en röst att ventilera det man har på hjärtat. Vi tror på den personliga relationen.

 

En bra luftvärmepump är inget problem att få tag i. De flesta stora varumärken har bra pumpar som är anpassade för vårt klimat. Utvecklingen och prestandan har varit enorm de senaste 10 åren. Kraftsmil gör precis det internethandlare inte gör. Det bygger på långsiktighet. När ni tänker luftvärmepump skall ni automatiskt tänka på Kraftsmil!

toshiba.png

RING OSS: 070-2141172